Bamser og magi til minimennesker

By:

En himmel af pastelfarver, blødhed og legetøj. Det skønne maileg legetøj rammer alle nybagte forældre lige i hjertet med de sarte farver og barnlige designs. Næsten som 3D versioner af børnebøger er de bløde mus og kaniner nye bedste venner for de allermindste. 

Mere end blødhed…

Du køber mere end bare en blød bamse eller en sød metalkasse, når du køber maileg legetøj. Det danske mærke er baseret på bæredygtig produktion og naturlige materialer. Kvaliteten er i top og designet unikt. Nuttede mus eller kaniner, søde metalbokse i pastelfarver eller pynt til den lille prinsesse. 

Lad minimenneskerne i dit liv nyde barndommens uskyld og bruge fantasien til at skabe et unikt univers af tidløse bamser, legetøj og tilbehør fra maileg legetøj. Skru ned for pangfarverne og nyd et roligt tempo med små dukkevogne og køkkengrej til det første køkken i børneværelset. Materialer som naturtekstiler, træ og metal præger udvalget af smukke, små, smilende bamser og tilbehør. Nyd et hjem med neutrale farver og god kvalitet – så kan du fokusere på den lille hovedperson i stedet. 

Pynt i pastel

Det giver ro og afslappet stemning med sarte pastelfarver og behagelige materialer. Pynt og legetøj til børneværelset, der matcher, og passer til både piger og drenge. De allermindste kan med glæde i blikket falde i søvn med kaninbamsen i armene og vågne op til leg og aktivitet med minikøkkenet. Yndlingslegetøjet bliver pakket i den lille metalkuffert, når turen går til mormor og morfar, og de fine små mælketænder kan samles i hjerteformede metalæsker fra maileg legetøj. 

Huset lille prinsesse kan pynte sig med smukke pudderfarvede silkeblomster i håret eller yndige hårspænder med daliablomster. Ikke et øje er tørt, når alt det søde hårpynt er sat i det blanke børnehår. Glæd en lille prinsesse med yndigt hårpynt fra maileg legetøj, og lad den lille guldklump pynte sig med sine helt egne prinsesseblomster i håret. 

 

 

Posted in: maileg