Bestil beachvolleynet online

23 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal du og dine venner tilbringe sommeren på stranden med hyggelige og sjove aktiviteter som for eksempel beachvolley? Så kan du med fordel købe dit eget beachvolleynet.

Hvilket net skal jeg vælge til beachvolley?

Det er ikke helt ligegyldigt hvilket net du vælger når du står for at skulle anlægge en beachvolley bane. Det kan ikke tilrådes at du benytter et net som ellers ville bruges indendørs.

En beachvolley bane anlægges udendørs, hvilket betyder at såvel net som bold og andet nødvendigt udstyr skal være af noget mere hårdfør kvalitet end det grej der anvendes inden døre. Udstyret udsættes for slitage i form af den salte luft nær stranden samt vinden og så selvfølgelig solens skarpe uv stråler.

beachvolleynet

Derfor bør du vælge et beachvolleynet som kan holde til lidt af hvert. På den måde får du et net som kan anvendes igennem mere end en enkelt sæson, og som kan holde til mange udendørs turneringer uanset vejret.

Hvor finder jeg de bedste beachvolleynet?

Den gode nyhed er at et solidt og slidstærkt beachvolleynet ikke behøver at koste en mindre formue. Det kan sagtens lade sig gøre at finde kvalitets udstyr til beachvolley online i et prisleje hvor alle kan være med. Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder.

Hos Vshop kan du finde et af de bedste beachvolleynet på markedet. Denne model anvendes af mange klubber i forbindelse med såvel træning som officielle turneringer.

Du kan således trygt bruge et beachvolleynet fra Vshop hvis du ønsker at spille volley på stranden. Nettet er 8,5 meter i bredden, med brede, gule pvc bånd, og monteret på en stærk kevlar wire, med gode, lange liner som nemt kan spændes op på beachvolley baner over hele Danmark.

Du kan læse mere, og bestille det stærke beachvolleynet online i webshoppen på hjemmesiden Vshop.dk.

Flere Nyheder