Byg en overdækket terrasse og få det bedste ud af den danske sommer

15 august 2021 Astrid Pedersen

Skal du have ny terrasse i haven? Så kan du med fordel påføre en overdækket terrasse.

Overdækket terrasse inspiration – gode grunde til at bygge en terrasse med overdækning

Hvis du gerne vil nyde sommeren fra en lækker træterrasse, og du er i tvivl om hvorvidt denne skal være med eller uden overdækning, kan du i det følgende læse mere om hvorfor det er en god idé at lade terrassen helt eller delvist overdække.

Der er nemlig rigtig mange fordele ved en overdækket terrasse. Og da det er smart at få bygget en overdækket terrasse i eet stræk bør du indtænke overdækningen helt fra starten.

Med en overdækket terrasse kan du søge skygge midt på dagen

Hvis du vælger at lade terrassen forsyne med en delvis overdækning vil du stadig have mulighed for at nyde solen i løbet af de lange varme sommerdage. Men når det bliver for varmt midt på dagen, og uv indekset er højt, er der en vis fornuft i at gå ind i skyggen.

Har du valgt en delvist overdækket terrasse er det oplagt at sætte sig under overdækningen og holde siesta. Så mindsker du risikoen for hedeslag og solskoldninger som kan ødelægge hele sommerferien.

Nyd den friske luft – også når det regner

Den danske sommer byder ofte på mere regn end sol. Men derfor kan det stadig være rart at opholde sig udendørs. Med en overdækket terrasse har du mulighed for at sidde udenfor selv om det står ned i stænger, og nyde den behagelige duft af sommerregn.

Lad en professionel tømrer forestå design og konstruktion af din nye terrasse

Skal din nye træterrasse forsynes med en overdækning bør du altid lade en faglært håndværker tage sig af såvel design som konstruktion og opførelse af terrassen. Find din lokale træterrasse tømrer hos Kun Terrasser ApS – læs mere på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder