Byg en terrasse af forefaldende terrassebrædder

By:

De fleste mennesker tænker, at de bliver nødt til at købe en masse nye terrassebrædder i et byggemarked eller lignende, når de skal lave sig en terrasse derhjemme.

Det er da ganske bestemt også den lettere løsning rent arbejdsmæssigt, fordi man kan få brædderne, som man gerne vil have dem og i de samme størrelser og type, og så kan man skære det lidt til, som man skal bruge det, for man løber jo sjældent tør for det – man kan jo bare købe noget mere.

Men selvom det måske er genbrugstræ, så er det ikke godt for miljøet med så meget forbrug, og det kan også ende med at blive dyrt, specielt hvis du ikke er god til at bygge og skal rette op på mange af dine fejl eller starte helt forfra med arbejdet.

Derfor kunne en løsning være at samle terrassebrædder sammen, hvor du kan finde materiale til det.

Det bliver din helt specielle terrasse

Det er klart, at det kan komme til at tage tid, hvis du selv ikke ejer noget træ, der kan bruges som terrasseplanker, men hvis du finder noget genbrugstræ, spørger naboerne og går på nettet, så skal du nok have heldet med dig.

Når ordet først har spredt sig, at du mangler træ til en terrasse, skal der nok blive indleveret en del gratis eller til en billig penge, hvis du henter det selv.

Det kan så blive en udfordring at finde alt brugbart træ, som ikke er ved at rådne op eller lignende, og det skal måske skæres endnu mere til og behandles, før det kan bruges.

Men så ender det også med at blive en meget personlig terrasse, som du ender med at have dig.

Dog skal du nok stole på dine egne evner til at kunne gøre det, og du bør have tiden og værktøjet til det.