Designer loftlamper til hall eller entré

By:

Du er sikkert, hvis du følger blot en smule med på indretnings fronten, udmærket klar over belysningens betydning, når du skal indrette dit hjem. Smukke designer møbler og andet dyrt interiør får først liv og glød, når lyssætningen tillader, at de træder frem og viser sig fra deres allerbedste og mest charmerende sider. Og en sådan belysning opnår du kun ved hjælp af designer lamper.

Designer loftlamper – blødt og dækkende lys til de rum, hvor du skal bruge overblik

Loftlampens primære funktion er at lyse et rum op på ensartet vis. De færreste loftlamper egner sig som hyggespreder – loftlamper er, i modsætning til pendler (som hænger ned i en wire eller i deres egen ledning), fastmonterede i loftet, og dermed i en meget ringe position til at skabe hyggebelysning. Til gengæld kan en designer loftlampe få det allerbedste ud af det lys, der kommer fra de moderne lyskilder, og omskabe dette til et blidt, ensartet, og behageligt lys, som sagtens kan dække adskillige kvadratmeter uden at blive skarpt eller blændende.

Vælg din designer loftlampe med omhu

En designer loftlampe kan dog sagtens være dekorativ, hvis det er det, du ønsker – eller tidløs og neutral, hvis du ikke ønsker, at din nye loftlampe skal rende med al opmærksomheden. Til dette formål er de uhyre veldesignede og ganske eksklusive loftlamper fra Flos’ Glo-ball serie helt eminente. Den meget enkle facon, fremstillet af matslebet glas, forvandler lyskildens lys til et behageligt og særdeles blidt skær. Glo-ball loftlampen, designet af Jasper Morrison for Flos, skriger ikke efter opmærksomhed, og egner sig derfor rigtig godt som loftlampe i hall’en eller entréen – eller måske i dit badeværelse.

Find dine nye designer loftlampe online på andlight.dk

Hvis du har fået mod på at udse dig en ny loftlampe, kan du med fordel tjekke det store og velassorterede udvalg på andlight.dk

Posted in: loftlamper