Få flotte vægge i stuer og værelser med fototapet

By:

Skal der ske noget helt nyt i dit hus eller i din lejlighed – og er du træt af ensfarvede vægge? Så kan du overveje at dekorere med fototapet.

I hvilke rum kan jeg sætte fototapet op?

Der er faktisk ingen regler for hvilke rum i din bolig der kan dekoreres med fototapet. Du skal selvfølgelig tage rummets anvendelse og disposition i betragtning for at kunne vælge det rette fototapet.

Samtidig er det en god idé ikke at dekorere med fototapet på samtlige vægge, med mindre du selvfølgelig stræber efter et særdeles bombastisk look. Det kan selvfølgelig have sin charme – men de fleste bolig ejere vælger kun at opsætte fototapet på én enkelt væg. Dette er i langt de fleste tilfælde også fuldt tilstrækkeligt i forhold til at opnå en bestemt effekt eller skabe en helt særlig atmosfære.

Vælger du for eksempel at anvende fototapet i børneværelset hos det lidt større barn kan du med fordel opsætte flot fototapet efter barnets eget valg på den endevæg som barnet kan se fra sin seng. Så kan barnet herfra nyde synet af hans eller hendes favorit pop idol, Marvel superhelt eller sports stjerne.

Fototapet i soveværelset er typisk romantisk tapet med enten blomster eller mønster i boudoir stil. Og til stuen kan du eksempelvis vælge fototapet som afbilder en lækker udsigt som set gennem et gulv til loft vindue i en penthouse lejlighed eller en hytte i skoven, en bugnende boghylde spækket fra gulv til loft med klassikere, eller måske en rå murstensvæg som forvandler din stue til et ægte New Yorker loft.

Det er kun fantasien som sætter grænser når du dekorerer med fototapet. Og du vil hurtigt opdage at det flotte fototapet i høj kvalitet føjer ekstra dimensioner til din bolig.

Du kan se et stort udvalg af moderne fototapet i den online shop på sohu-shop.dk.

Posted in: fototapet