Få hjælp til din VVS i Stenløse

17 marts 2020 Astrid Pedersen
Få hjælp til din VVS i Stenløse

Når dit badeværelse skal renoveres, og du i den forbindelse skal have etableret et nyt afløb eller lagt dræn til en vaskemaskine, skal du kontakte en autoriseret VVS installatør. Dette er faktisk påbudt ved lov – for sikkerhedens skyld. Du kan nemlig risikere at komme rigtig galt af sted, hvis du selv forsøger dig med VVS arbejde.

Uanset hvor dygtig og handy en gør det selv mand, du selv synes du er, kan du forårsage uoprettelig skade på ikke blot materiel og inventar, men også på menneskers liv og helbred, hvis du selv fifler med de faste VVS installationer. Og derfor bør du kontakte din lokale VVS installatør .

Hvem er Flex VVS?

Flex VVS er et VVS firma som har sin fysiske placering i Stenløse. Hos Flex VVS kan du altid få hjælp i forbindelse med diverse VVS opgaver. Flex VVS har specialiseret sig inden for renovering af badeværelser, og tilbyder således alle services relateret til denne opgave.

Der ud over løser Flex VVS alle typer opgaver for såvel private kunder som kunder i erhvervs regi, og stiller gerne ekspertise og arbejdskraft til rådighed i forbindelse med større entrepriser og nybyggeri. Du kan få hjælp til alle former for VVS arbejde hos Flex VVS, her under VVS relaterede opgaver i badeværelse og køkken, lige som Flex VVS gerne hjælper med etablering af gulvvarme, installering af fjernvarme, opsætning af gasfyr eller montering af luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe samt ventilations og klima anlæg.

Flex VVS kan selvfølgelig også tilbyde eftersyn og reparation af alle VVS installationer. Hvis det haster, og du har akut brug for hjælp til dine installationer, kan du – såfremt du er bosat i Nordsjælland eller Hovedstadsområdet, kontakte Flex VVS på den døgnåbne telefon linje.

Klik ind på Flex VVS.dk og læs mere om Flex VVS’ ydelser – og få et uforpligtende tilbud på professionelt udført VVS arbejde i dit hjem.

Flere Nyheder