Gode tips til trappevask

11 marts 2022 Steffen Petersen

advertorial

Mange kan blive overrasket over hvor hurtigt det går, før trappen trænger til en grundig vask igen. Når man bor et offentligt sted, så render der mennesker op og ned af trappen hele dage, og så kan trapperne blive hurtigt beskidte, især hvis vejret er dårligt.

Det giver altså et godt førstehåndsindtryk at have en flot og ren trappe og der kan også opstå uheld, hvis trappen er beskidt og våd. Hvis du vil have nogen gode tips til at vakse din trappe, så læs med her.

Trappevask silkeborg

Gode tips

Hvis du skal have den mest optimale trappevask, så skal du ikke lede længere, for vi har nemlig samlet nogle gode råd, til at hjælpe dig med at få mest ud af rengøringen af din trappe. Man bør starte ud med at feje trappeopgangen grundigt og samler både støv og skidt op, inden man går i gang med med at vaske trappen. Her skal du have forberedt en spand med sæbevand, der er effektiv nok til at sørge for at trappetrinene bliver skinnende rene. Hæld sæbe der er egnet til trappevask i din spand.

Man kan tage det som en tommelfinger regel at der skal 0,25 dl sæbe til 10. l vand. Brug desuden også beskyttende handsker og briller. Hvis trappen er ekstra beskidt kan du bruge universalrengøring. Hvis der er pletter anbefales det at du anvender en skraber til at komme af med dette. 

Kontakt en til at vaske trappen for dig

Hvis du ikke har tid, eller du ønsker at din trappe vask bliver udført ekstra godt, så kan det anbefales at kontakte et firma der specialisere sig inden for tappevask. Du kan nemt finde en udbyder af dette ved at lave en online søgning. Vi har også været ude og lave noget research og har fundet et link til dig som du kan benytte dig af: https://1-2-3-rent.dk/.

Flere Nyheder