Har du i forvejen erfaring med denne vognmand fra Sønderborg?

12 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Lad os tage en konkret vognmand og tale om, hvorvidt det er en, som du kender eller ej: https://keldorftransport.dk/

Det behøver jo ikke være på et personligt plan i forvejen, hvor det måske er et familiemedlem eller en ven, men det kan da tænkes, at hvis man erhvervsmæssigt eller privat benytter sig af denne vognmand, så kan man ende med at få så godt et forhold til vedkommende, at se man ses privat.

Hvis man kender vedkommende i forvejen, så vil man jo gerne tale positivt om vedkommende både for at hjælpe, men også for at holde den gode tone internt, for hvis man ikke gør det, så kan det skabe sprækker i venskabet eller blandt familien.

Så har man intet positivt at sige, så tier man bare stille; men det er da klart, at om man kender til at være vognmand eller ej, eller om man har benyttet sig af stedet eller ej, så vil man ved forudgående bekendtskab nok tale godt om det.

vognmand Sønderborg

På denne måde ender man med at bruge samme vognmand fra Sønderborg

Hvis man er udefrakommende er det jo også en smart måde lige at tjekke efter, om den anbefaling af vognmanden kommer af et forudgående kendskab eller ej.

For hvis man lige er flyttet til Sønderborg og skal bruge en vognmand, eller det bare i ens givne situation er nødvendigt med en vognmand her, så hører man de lokale ad, hvis man er smart.

Det er bedre end at læse på nettet med anbefalinger eller spørge dem selv ad, for de skal jo være positivt stemt for at anbefale dem selv.

Men når man så spørger en af de lokale, så kan man ende med at falde over en, der netop er i familie eller ven med den givne vognmand eller en, der er ansat i firmaet.

Derfor får man nok en positiv anbefaling, og den kommer så måske af at være flink end af at kende firmaet.

Dog skal det lige nævnes, at firmaet af den grund sagtens kan være virkelig gode.

Flere Nyheder