Hav realitetssans ved maling af huse udvendigt angående pris

25 februar 2020 Anders Lundtang Hansen
Hav realitetssans ved maling af huse udvendigt angående pris

Et godt mundheld lyder, at hvis noget er for godt til at være sandt, så er det formentlig også for godt til at være sandt.

Det er lidt ligesom, når man læser de der bøger med, at man kan blive rig i en fart uden at røre en finger, og at det er en ældgammel hemmelighed, som forfatteren nu vil afsløre med verden:

Hvorfor har man så aldrig hørt om forfatteren(s mange penge), og hvorfor vælger vedkommende at dele dette med hele verden, hvis han kunne holde det for sig selv og tjene det hele hjem alene?

Det er urent mel i posen, og fornuftige mennesker skal ikke bide på krogen med sådan noget bondefangeri.

På samme måde skal man ikke lade sig overtale af nogle funklende farver og blinkende lygter på hjemmesider, der på bebrokkent dansk taler om maling af huse udvendigt pris med bedste kvalitet nu og her!

Dette er formentlig nogle mennesker, som i bedste tilfælde dukker op med underbetalt, udenlandsk arbejdskraft og klatter lidt maling på nogle ydervægge og forsvinder igen og henviser til, at det altså var det, man vil yde fra firmaets side med det givne tilbud – ellers må man til pengepungen.

I værste tilfælde ender man nok med at blive påpeget, at man bare lige skal indbetale et mindre beløb forud, og så skal malerne nok dukke op og gøre deres bedste arbejde.

Lidt efter, man har indbetalt de penge, så kan man se, at ens konto er blevet flænset for alt indhold, og selvom banken kan stille garanti for det meste, så rammer det på ens stolthed, at man blev narret, og den slags kan man sjældent lappe igen.

Vælg derfor ikke tilbud, der er for gode til at være sande, men gå efter dem, der har tilholdssted i Danmark, ser reelle ud og har ægte kundeanmeldelser bag sig.

 

Flere Nyheder