Krøller på den store dag

By:

Det kan være svært at finde den helt rigtige frisure til den store dag. Og bryllupshår er ikke bare hår, som nogle måske kunne fristes til at sige. Brudens hår danner rammen om hendes ansigt, og derfor er det vigtigt at vælge en frisure, der understreger helhedsindtrykket og giver bruden lige præcis dét look, hun drømmer om. 

Krøller er en af de ting, som mange brude efterspørger, og vi har spurgt Frisør Pii – en populær frisør i Ballerup – om, hvordan man bedst laver brudeopsætninger med krøller i 2018. Her gælder det naturligvis først og fremmest om at vælge en dygtig frisør, og så fortæller ejeren desuden, at du skal huske at få aftalt med frisøren, at der skal en eller to prøveopsætninger af dit bryllupshår med i prisen.

Vandfaldsfletning med krøller

En af de opsætninger, vi kommer til at se mange af i 2018 er den såkaldte vandfaldfletning med krøller, fortæller Frisør Pii. Og det er der ikke noget at sige til, for det er i den grad en smuk og enkel opsætning.

Vandfaldsfletningen er en lille fletning, der flettes som en løs krans på baghovedet, men hvor dele af håret falder løst ned frem for at være strammet ind i fletningen. Det giver et feminint og afslappet look, der understreges yderligere, hvis du laver et let krøl i det løse hår.

Friske blomster og en skødesløs opsætning

En anden tendens som kommer til at vinde yderligere frem i 2018 er brugen af friske blomster i opsætningen. Her er det romantiske altoverskyggende, og det er supersmukt og enkelt, når brudens yndlingsblomster pryder håret. Ved at give frisuren store krøller og lave en skødesløs opsætning, får bruden et underspillet, naturligt og feminint look på den store dag.

Skal frisuren være ekstra personlig, så skal det naturligvis være brudens yndlingsblomster, der sidder i håret – og også gerne i brudebuketten.

Halvkort hår med fletning og krøl

Frisører landet over møder ofte brude, der ærgrer sig over, at deres hår ikke er længere end det er på den store dag. Men med en hårlængde, der når ned til hagen, kan du sagtens få både krøl og fletninger.

En smuk, tyk fransk fletning, der starter på den ene side af hovedet og løber skråt bagover holder håret væk fra ansigtet. Resten af håret skal hænge løst med en anelse lette krøller i, og vupti: et smukt, feminint og enkelt brudehår til kvinden med halvkort år og et ønske om en fin og romantisk opsætning.