Pas dine tandlægebesøg og få sunde tænder

05 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

I Danmark har vi siden en gang i midten af det forrige århundrede haft gratis tandpleje – og børn vokset op med denne har faktisk i stor stil kunnet beholde deres egne tænder livet igennem.

Bevar dit tandsæt intakt med hjælp fra din tandlæge

Hvis du tilhører en af de mange Nul Huller generationer som siden tresserne er vokset op i Danmark, og ønsker du at dine tænder skal forblive fri for huller og øvrige dårligdomme, bør du opretholde en god mundhygiejne.

En sådan består i daglig tandbørstning, som minimum morgen og aften, og helst ledsaget af rengøring mellem tænderne ved hjælp af tandtråd. Du kan supplere med mundskyllevand hvis du har brug for ekstra desinfektion af mundhulen – for eksempel hvis du har tendens til tandkødsbetændelse. Og så skal du sørge for at aflægge din tandlæge en visit mindst én gang – og helst to gange – om året.

image

Hvad sker der ved et kontrolbesøg hos tandlægen?

Selv om du ikke mærker noget videre til dine tænder eller dit tandkød er det alligevel vigtigt at få begge dele tjekket med jævne mellemrum.

Din tandlæge vil hurtigt kunne fange ansatser til de mest almindelige tandlidelser som for eksempel karies eller parodontose – også selv om de endnu er i deres spæde vorden og ikke giver anledning til hverken smerter eller blødninger. Og så kan forebyggende behandling hurtigt blive sat i gang.

Der ud over får du en grundig rensning af tænderne. Tandlommerne bliver renset, plak og øvrige belægninger fjernet, og tændernes emalje pudset af. Du kan således forlade klinikken med skinnende tænder og frisk ånde.

Find den bedste tandlæge i Hjørring

I Hjørring finder du tandlægeklinikken Tandlægerne Brinck Seidelins Gade. Her er du sikret professionel tandbehandling med udgangspunkt i netop dine tænder.

Du kan læse mere om Tandlægerne Brinck Seidelins Gade, og bestille tid til en indledende konsultation, via hjemmesiden http://www.tandbrinck.dk/.

Flere Nyheder