Sådan får du bugt med cellulite i København

16 april 2021 Cecilie Mortensen

Cellulite, også bedre kendt som appelsinhud, er noget, som især mange kvinder har. Som så meget andet, så er der dog forskel på, hvor meget og hvor generende den enkelte synes det er. Hvis du er generet af din appelsinhud, så er der heldigvis god hjælp at hente. Det prøver vi også at kigge nærmere på i denne artikel. 

Få effektiv behandling af cellulite i København 

Hvad end du har cellulite, der er placeret på lårene, bagdelen, maven eller andre steder, så kan du få bugt med appelsinhuden, når du kontakter en professionel klinik. Især i København findes der en række klinikker, som blandt har særlig erfaring med behandling af cellulite.  

Hvis du foretrækker en behandling, som er ikke-invasiv, så er ASWT (shockwave) et rigtig godt bud på en metode, som kan hjælpe dig. Denne metode kan gå ind og opstramme huden, forbedre den elasticitet som vævet har, hjælpe med at celleforbrændringen i højere grad stimuleres og at mikrocirkulation i vævet stimuleres. Med andre ord kan behandlingen gå ind og booste processer, som kroppen allerede selv kan sætte i gang. 

Find den rette klinik til behandling af cellulite i København

Når du skal finde den klinik, som skal hjælpe med behandling af cellulite, så kan du begynde at kigge efter deres erfaring. Det kan nemlig have en del af sige for, hvor rutinerede de er med at få bugt med cellulite. 

En anden ting du kan kigge efter er før- og efterbilleder. Det kan nemlig give dig nogle helt konkrete billeder af, hvordan klinikkens behandling tidligere har hjulpet andre kunder. 

Et sidste punkt du også kan have øje for er, hvad du skal betale for din kommende behandling. Selvom prisen selvfølgelig har noget at sige, så bør du være mindst lige så opmærksom på, hvilket personale der er på opgaven, hvilke uddannelser de har bag sig m.m.

Flere Nyheder