Sådan kan du sørge for, at dine udenlandske medarbejdere bliver hjulpet godt på plads

19 november 2021 Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Når du hyrer medarbejdere fra udlandet, har du mulighed for at få den allerbedste arbejdskraft. Det kan dog også være svært at flytte til et nyt land, da der er mange ting, der er anderledes. Det er derfor vigtigt, at du hjælper dine udenlandske medarbejdere med at få en god start i landet. Dermed vil de langt nemmere kunne fokusere på deres arbejde, når de ikke behøver at bekymre sig om noget i forbindelse med for eksempel at finde et sted at bo. 

En god mulighed for dig for at hjælpe dem på plads er ved, at du henviser dem til Gateway to Denmark. De kan tage sig af en masse af de ting, som I måske ikke kan hjælpe dem med i virksomheden. Hvis de skal ud og købe eller leje et sted at bo, er det jo rart for dem, at de kan få nogen til at læse kontrakterne igennem, inden de skriver under. Det er ikke sikkert, at I kan tilbyde den service i virksomheden, men det kan de hos Gateway to Denmark. Læs mere på https://gatewaytodenmark.com/  

image

Få hjælp til at flytte hele familien 

Det kan være, at I har et godt program til at hjælpe medarbejderen på plads, men hvad med vedkommendes ægtefælle og børn? De er jo også vigtige for, at vedkommende har lyst til at blive boende i landet. Derfor er det også vigtigt, at de bliver hjulpet på plads. 

Hos Gateway to Denmark har de blandt andet et Spouse Career Program. Der hjælper de folks ægtefæller med at finde et relevant arbejde, så de også kan skabe sig et netværk i Danmark. Det er afgørende for, at alle i familien kommer til at have et liv i Danmark, som de er glade og tilfredse for. Gateway to Denmark kan derfor supplere de tiltag, som I har i virksomheden. 

Flere Nyheder