Skab værdi med renovering af badekar

15 april 2020 Astrid Pedersen
Skab værdi med renovering af badekar

Er badekarret på dit badeværelse efterhånden i så sølle en forfatning, at du overvejer at skrotte det? Så bør du tænke dig om en ekstra gang. Boliger med eget badekar er nemlig blevet en efterspurgt vare på det danske ejendoms marked. I takt med at flere og flere bolig ejere har valgt at bytte badekarret ud med en mere moderne bruseniche, er der blevet længere mellem de huse eller lejligheder, som kan præsentere et badekar af en rimelig størrelse.

Et badekar kan dog være rigtig nyttigt, især for børnefamilier, som kan bruge badekarret såvel til badning af de små som til iblødsætning af større tøjmængder. Og så kan mor eller far få et tiltrængt varmt karbad i ny og næ, når ungerne er puttet.

Få fikset badekarret i stedet for at skrotte det

Således kan et badekar være et aktiv for din bolig i en salgs situation. Men hvis badekarret er grimt og gulligt på indersiden fra aflejret kalk, som ikke lader sig fjerne ved almindelig vask, bør du investere i en opfriskning af badekarrets emalje.

Hvem kan hjælpe med at shine mit badekar op?

Ønsker du således atter at gøre dit badekar så lækkert og indbydende som var det ganske nyt, bør du finde en professionel badekarsmaler, som kan hjælpe med ny emalje badekar. Du kan med fordel kontakte Badekarsmaler.dk, som er en virksomhed med speciale inden for renovering og restaurering af badekar og andre emner med emalje belægning.

Badekarsmaler har mange års erfaring med kunsten at få et slidt og grimt badekar til at stråle på ny. På ganske få timer vil de dygtige fagfolk fra Badekarsmaler rense og slibe dit badekar og dernæst påføre en ny, stærk emalje. Og efter kun et døgns hærdning er dit badekar som nyt.

Du kan læse mere, og få et tilbud på maling af badekar, på badekarsmaler.dk

Flere Nyheder