Spil på alt mellem himmel og jord

By:

Du kan efterhånden spille på (næsten) hvad som helst

Prøv at tænke dig om. Kan du komme i tanker om noget, som det ville være umuligt at lave bets på?

Alt er muligt inden for betting, og ved alle større begivenheder kan du efterhånden spille på ét eller andet. Hvor mange gange nævner Dronning Margrethe eksempelvis Grønland i sin nytårstale, får vi en hvid jul, hvor varm bliver årets varmeste dag.

Og vi kunne blive ved med at komme med eksempler. Allerstørst er dog naturligvis sportsbetting, som er yndet blandet passionerede sportselskere, over hele verden.

Find din egen niche hvor du er ekspert

I og med at der findes så mange forskellige sportsgrene, så er det selvsagt umuligt at være specialist i dem alle. Du kan jo ikke kende alle vigtige detaljer om både fodbold, tennis, dart, svømning, roning, golf, håndbold, langrend, vandpolo, standarddans, karate etc.

Hvis du kan, så er du for vild, og overgår Superman. Hvis du ikke kan, så er du helt normal og skal bare finde en enkelt eller måske 2 sportsgrene, som du specialiserer dig i. På den måde er du hele tiden på forkant med, hvad der sker i den pågældende sport, og det gør dig i stand til at lave de mest realistiske bets.

Sørg for at have en bankroll  

Du er jo helt sikkert fornuftig, og kunne ikke drømme om at spille for flere penge, end du har råd til. Men sådan er det desværre ikke for alle personer. Der er nogle som bliver så opslugt af at spille, at de må sælge alt lige fra huset til Corollaen og fjernsynet.

Det er ikke sjovt, og derfor skal du have en bankroll. Det vil sige en sum penge, som du ved at du kan tåle at tabe. Så længe du holder dig inden for det beløb, så får du ikke brugt for mange penge.

Det var et godt råd her til sidst.

Men nyd nu bare at spille, det er sjovt og spændende.