Troldtekt har stolte traditioner og rødder bag sig

15 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Troldtekt er nok mest kendte for deres træbeton, der er god til at isolere med, hvor man får en bedre akustik i hjemmet, og så er det brandsikkert, giver et godt indeklima og har en naturlig styrke.

Når man læser alle de fordele – og flere til – så vil man nok tro, at det er noget moderne noget, for alle de goder var næppe noget, man havde interesse for for blot 100 år siden.

Men firmaet Troldtekt går faktisk endnu længere tilbage, hvilket er vildt at tænke på, når man tænker på, at man her har et firma, der går meget op i sikkerhed, gode materialer, godt klima indenfor og sikkerhed mod brandfare.

Det var ikke ligefrem noget, som der var meget fokus på i gamle dage, hvor det bare handlede om at bygge og bruge de materialer, som man havde ved hånden; her gik man mere op i prisen end så meget andet.

Troldtekt er en stolt, dansk virksomhed 

Faktisk skal vi helt tilbage til midten af 1800-tallet i Aarhus, hvor firmaet så dagens lys til at starte med, hvor det startede under mindre kår.

Siden har det udviklet sig og har skiftet ejere af mange slags gennem tiden, men man har stadig gået op i at lave det bedste af den bedste kvalitet, som man kunne finde på markedet.

Derfor er man i dag blandt andet nået frem til at kunne fremstille og lave sådan noget som træbeton til at isolere med, hvor man bliver ved med at udvikle på produktet, så man kan gøre det bedre og bedre – men Troldtekt skal altid kunne være bekendte at sætte deres navn på det.

Troldtekt har overlevet mange kriser i samfundet, hvilket siger noget om deres vilje og gåpåmod, så man kan nok være ret så sikker på, at firmaet vil bestå i lang tid fremover.

Flere Nyheder